A fotó fényesebbik fele

Izóhárommillió (első pillantás a Nikon D5 hangyafarmjára)

2016/01/13. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

A mostanában bejelentett Nikon D5 még nem kapható, de pár "gengszter" már megpróbálta kijátszani a rendszert és tesztelgetni a CES kiállításon. Valaki már az elképesztő érzékenységi beállításait is kipróbálgatta, anélkül, hogy egy árva mentett fényképet készített volna. ISO 3 millió, ugyebár! 

nikon_d5_iso.jpg

Leon Ostrom odament a Nikon standhoz, kezébe vette a D5-öt, csinált vele egy érzékenység sorozatot ISO204800-tól ISO3280000-ig, és mivel memóriakártyát nem letett használni (hisz ez még csak egy bemutató modell), kinagyítgatta a képeket a hátsó kijelzőn és szép türelmesen befotózgatta, ami ott volt látható. Tudom, nem egy szuper érzékenység tesz, de első nekifutásnak talán mutat valamit a gép képességeiből. A legjobban a PetaPixel.com foglalta össze a lényeget.

Az eredeti képek: https://www.flickr.com/photos/radical/sets/72157663185845486/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr908267954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása