A fotó fényesebbik fele

4K-ban kínál 360 fokos videót az új Ricoh Theta

2017/04/24. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

De még nagyon készülőben van

ricoh_theta_360.jpg

A Ricoh megújítja Theta sorozatát, melyben elérhető árú 360 fokos videót tudó minikamerákat kínált. Az eddigi modellek legfeljebb Full HD felbontást tudtak, a készülő Theta (melynek még pontos típusneve sincs) azonban már 4K felbontásra lesz képes. Mindezt 30 fps sebességgel tudja majd, 4 db, a teljes teret lefedő mikrofonnal karöltve. Az új Theta 4K felbontású live streaming lehetőséget is kínál, sőt Android alapú operációs rendszere azt is lehetővé teszi, hogy utólag kiegészítő szoftvereket telepítsünk rá.  

Egyelőre csak a kamera fejlesztését jelentették be, illetve a fenti képet tették közzé. Ez alapján a kinézete hasonló lesz az eddigi modellekhez. A megjelenésről is csak annyit mondtak, hogy "valamikor 2017-ben".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr3212450031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása