A fotó fényesebbik fele

A Ricohnak eszében sincs

2017/04/13. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Cáfolják az asia.nikkei.com leépítésről szóló állításait.

pentax_kp_1.jpg

Úgy tűnik nekem is be kell állnom az "egyik nap híresztelek, másnap cáfolom" szintű bulvároldalak sorába, hisz nemrég megírtam, hogy az asia.nikkei.com szerint hatalmas megszorítások várhatók a Ricoh háza táján, melyek akár két ismert márkájuk, a GR és a Pentax megmaradását is fenyegethetik.

Az állítások nem bizonyultak megalapozottnak, hisz a Ricoh cég azonnal kiadott egy cáfolatot. Íme:

"Ma megjelent egy cikk, miszerint a Ricoh a fényképezőgép üzletága megvágását tervezi, és visszavonul a fogyasztói piacról. Ez a cikk nem a Ricoh hivatalos álláspontját tükrözi.

A Ricoh a magasabb hozzáadott értéket képviselő termékeire fordítja erőforrásait, mint a Pentax és GR márkák, melyek meglévő használóik és a hobbisták közében is népszerűek. A cég a "Ricoh Theta" termékekkel az egyik piacvvezetőnek számít a VR és AR  beviteli eszközök terén is, ahol gyors növekedést tapasztalunk, és szeretnénk még tovább bővíteni piacunkat ezen a téren. Ezen kívül - saját fényképezési technológiáját felhasználva  - a Ricoh új piaci érdekeltségek elérésére törekszik fejlesztve és bővítve képalkotó ágazatát a vállalati szférában is."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr8012421125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása