A fotó fényesebbik fele

Pletykavonatra szállt a Canon 85mm F1,4L

2017/04/10. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Egy ideje már rebesgetik, de most újra felizzottak a pletykák a készülő Canon EF 85mm F1,4L IS USM körül.

85mm_f12l.jpg

Jelenleg a méregdrága, de szuper fényerejű és újabb kiadású 85mm F1,2L II USM-et (fenti képen), és a régebbi, valamivel szerényebb, de sokkal olcsóbb 85mm F1,8 USM-et kínálja nekünk a Canon. Valahová a kettő közé érkezhet az új változat, mind fényerőben, mind árban. Van azonban egy újdonsága is - ha minden igaz - ebben optikai stabilizátor is lesz. Már, ha megjelenik.

Tippem: 400-450 ezer Ft körül lesz. Van a Sigmának egy hasonló, profi optikája 400 ezer körül, de abban nincs stabilizátor.

 

Egyéb pletykák szerint amúgy, az EOS 5D Mark IV-hez egy új firmware érkezik majd, ami nem csak hibákat javít, de esetleg új képességekkel is megáldja a gépet. Mindezt április 20-ra várják a jólértesültek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr6212414163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása