A fotó fényesebbik fele

Képek a Canon EOS M6-ról

2017/02/08. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Tényleg kis zsebkompakt méretet kapunk.canon_eos_m6_leak1.jpg

Nemrég írtam egy eléggé infószegény pletykát a Canon EOS M6-ról, ugyanis csak annyit lehetett róla tudni, hogy talán lesz, de semmi egyéb infó nem látott napvilágot. Most már egyre biztosabb a bejelentés, sőt a Nokishita Camera már néhány valódinak tűnő képet is előkerített róla. Annyit azért látni rajtuk, hogy lehajtható LCD-je lesz, és valóban inkább az M10 és M6 vonalat hozza, mint a nagyobb, elektronikus keresős M5-ét. Képességeiben viszont állítólag inkább az utóbbira hajaz majd, némi egyszerűsítéssel. Az elektronikus keresőt egy külön megvásárolhatóval pótolhatjuk majd, mely a géppel együtt lesz bejelentve EVF-DC2 néven.

A MILC fényképezőgépen kívül várható egy EF-S 18-55mm F4-5.6 IS STM bejelentés is DSLR gépekhez, ami egy fokkal rosszabb fényerejű az eddigi 18-55mm-nél, viszont talán valamivel kisebb lehet. 

canon_eos_m6_leak2.jpg

canon_eos_m6_leak3.jpg

canon_eos_m6_leak4.jpg

canon_eos_m6_leak5.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr9612237246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása