A fotó fényesebbik fele

Több mint 700 ezret kereshetsz poénos kedvenceddel

2017/01/30. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Elindult a Comedy Pet Photography Awards.

comedy_pet_p_awards.jpg

Az elmúlt évek nagy sikerű Comedy Wildlife Photograpgy Awardjai, vagyis vicces vadfotók fénykép pályázatai után most meghirdették a házi kedvencekre szabott változatot, a Comedy Pet Photography Awardsot.

A szervezők idén május 31-ig fogadják a háziállatokról készült mosolyra fakasztó fotókat, amihez csak egy ingyenes regisztrációra lesz szükség.

Öty kategória van, a 15 év alattiaké (Junior), 70 év fölöttieké (Ancient), egy általános (Open), valamint egy kimondottan kutyákra szabott (Gone to the Dogs). Ezen kívül a gazdáikra hasonlító állatok kategóriája is kiváló humorforrás lehet.

A fődíj 2000 font (~730 ezer Ft) készpénz, úgyhogy készítsétek Blöki humorérzékét!

(Természetesen a pályázat alapszabálya az is, hogy a fotóalanyunkat nem hozhatjuk számára kedvezőtlen helyzetbe. Csak a spontán kialakult poénos szituációk számítanak.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr2212169056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása