A fotó fényesebbik fele

Végleg a fellegekbe költözött a Photoshop

2017/01/28. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Az Adobe számos szoftveréből kinyírta a CS verziókat.

photoshop_cc.jpg

Az Adobe január eleje óta már nem forgalmazza a CS6 szériás kreatív szoftvereit, de ezt csak most kötötte a vásárlók orrára. Egyszóval vége a CS6 korszaknak, és már csak a CC (Creative Cloud) változatokat forgalmazzák az olyan ismert alkalmazásaikból is, mint a Photoshop, vagy az Illustrator. Ezek a szoftverek a cég felhő alapú tárhelyéről tölthetők le, használatukhoz pedig online regisztráció és előfizetés szükséges. A lépés (egyelőre) nem érinti a Lightroom szoftverüket, mely a CC családon kívüli verzióban is beszerezhető lesz.

A hivatalos közlemény ennyi:

"Az Adobe kreatív alkalmazásai kizárólag a Creative Cloud szolgáltatásban érhetők el.

A Creative Suite 6-os verzióját keresi? A Photoshop, Illustrator és más kedvenc alkalmazásainak legújabb verziói csak a Creative Cloud-tagsággal érhetők el. Egyúttal több száz lépésenkénti útmutatót, beépített tervezési sablont, saját portfolió-webhelyet és más erőforrásokat is kap.

2017. január 9-től a Creative Suite nem vásárolható meg."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr9612163435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása