A fotó fényesebbik fele

Második generációs Tamron 70-200mm érkezik

2017/01/25. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Megújul a több mint 4 éves profi teleobjektív.

tamron_70-200mm_f28.jpg

A nikonrumors.com biztosra veszi, hogy a már megszellőztetett Tamron SP 70-200mm F2,8 Di VC USD G2 objektívet februárban, a japán CP+ kiállításon jelentik be. 

Egy profi teleobjektívről van szó (SP=Super Performance), jó fényerővel, mely a korábbi változathoz hasonlóan APS-C és fullframe érzékelős gépeken is használható lesz. Ebben is találunk majd optikai stabilizátort (VC), és ultrahangos fókuszmeghajtást (USD) is, de remélhetőleg valamivel fejlettebbet, mint korábban. A neve végén lévő G2 jelzés arra utal, hogy második generációs. Mondjuk ne tévesszen meg senkit, hogy a Tamronnak van az ez előttinél régebbi 70-200mm-ese is, szóval ezzel a gyújtótávolsággal (és fényerővel) már sokadik generáció.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr4812154647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása