A fotó fényesebbik fele

Készül a Canon EOS 1400D

2016/11/09. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Csak egy kép, de az többet mond minden szónál.

canon_eos_1400d_leak.jpg

A Digicame-info.com ismét egy kiszivárgott, megjelenés előtti képpel lepte meg a pletykára éhes fotós világot. Ezúttal az új belépő kategóriás Canon DSLR került sorra, melyről részletes infók egyelőre még nincsenek, de fenti kép alapján ezüst színben, barna markolattal is kapható lesz (kérdés, hogy hol?).

Senkit ne tévesszen meg a Rebel T6 felirat, ez az amerikai típusnév. Európában az elődöt 300D néven forgalmazzák, és az eddigi névadási gyakorlatukat figyelve ez valószínűleg 1400D néven jön majd világra. Hogy mikor az szintén kérdéses. A pletykalapok szerint hamarosan, de az 1300D még egy éve sincs a piacon, pedig a korábbi modellek bejelentése között kettő kettő, azt megelőzően pedig három év telt el. Ettől függetlenül minden eddiginél hamarabb is megkaphatjuk az 1400D-t.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr7011945757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása