A fotó fényesebbik fele

Google Pixel tulajnak lenni sem fenékig tejfel

2016/10/27. - írta: Budai Petur

(Mobil)

Optikai hibára panaszkodnak a csúcsmobil vásárlói.

google_pixel_phone.jpg

Bár a DXOmark.com a világ eddigi legjobb minőségű mobilos kamerájává választotta a Google Pixel telefonban lévőt, azért nem felhőtlen az ég a képminősége terén. Néhány tulajdonos túl gyakori becsillanásra panaszkodott a fejlesztő termékfórumán, amire elég gyorsan meg is érkezett a válasz az illetékesektől.

A Google egy kicsit elbagatelizálja, majd elvicceli a dolgot azzal, hogy a becsillanás többé-kevésbé minden objektív sajátja, és bizonyos esetekben kimondottan kreatív effektus is lehet. Aztán komolyabbra fordították a szót és belengették, hogy néhány héten belül jön egy szoftverfrissítés, mely ezt az alapvetően optikai hibát szoftveresen fogja elnyomni miután automatikusan felismerte. Ehhez a készülék HDR+ módját kell majd használnunk.

Na, ez érdekes lesz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr3011844451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása