A fotó fényesebbik fele

Elképesztő éjszakai videók a repülő lámpával

2016/10/18. - írta: Budai Petur

(Ezt figyeld!)

Kamerás drón + nagy teljesítményű LED-ek = eddig nem látott esti videók.1000w_led_drone.jpg

Daniel Riley filmes tavaly azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy elkészítette a világ legerősebb "zseblámpáját", mely 1000 W teljesítmény mellett 90000 lumenes fénymennyiség kibocsátására volt képes. Most ezt a lámpát egy nyolcrotoros Freefly Alta drónra szerelte, így hozva létre repülő lámpát és hihetetlen videókat. Pedig csak egy egyszerű és relatíve olcsó "ebayes" CRI LED szalag a megvilágítás alapja, melyek egy külön távvezérelhető kapcsolóval hozhatók működésbe. A komoly fényteljesítmény persze komoly szuflát kíván, a repülő masinától pedig nagyobb igénybevételt, így a drón és lámpa közös akkumulátora kb. 10 percet bír egy töltéssel.

A magasban mozgó fénnyel igen érdekes fény-árnyék hatású éjszakai videók készültek, mint azt az alábbi werkfilm mutatja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr5011818819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása