A fotó fényesebbik fele

Nem csak DSLR-rel forognak játékfilmek

2016/10/17. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Ezúttal MILC fényképezőgépekkel készült az opusz.best_friends_movie_milc.jpg

Digitális tükörreflexes fényképezőgépekkel már több filmet is forgattak, vagy kiegészítő kameraként használták őket, a Gary Fong által rendezett Best Friends viszont teljes egészében a Sony A6300 és A7s II modellekkel készült, vagyis két MILC géppel. Objektívekből szintén a Sony kínálatból válogattak, jobbára az 50mm F1,4-et 85mm F1,8-at és 24-70mm F2,8-at használták.

A rendezőnek egyébként ez az első játékfilmje, és ha ismerős a neve, akkor jól tippelsz; ugyanarról a Gary Fongról van szó akinek a Lightsphere vaku kiegészítőket köszönhetjük. A thrillernek tűnő film két főszereplője, Tommy Wiseau és Greg Sestero a 2003-as The Room című - azóta klasszikussá vált - alkotást erősítette, ami az Entertainment Weekly magazin szerint "a rossz filmek Aranypolgára", de több kritika is a valaha készült legrosszabb moziként hivatkozik rá.

(forrás: PetaPixel.com)

Itt a trailer:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr4911816217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása