A fotó fényesebbik fele

Legózz össze egy digigépet!

2016/10/05. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

 A modulokból összeilleszthető fényképezőgép programozása is a te feladatod lesz.kano_camera_kit.jpg

A KIckstarteren keres támogatókat építő készleteihez a Kano nevű londoni csapat. Ezekből digitális fényképezőgépet, színes pixeles kijelzőt, vagy hangszórót építhetünk tetszésünk szerint. A csomagban lévő modulokból egy 5 megapixeles fényképezőgép rakható össze, sőt a működését is nekünk kell "leprogramozni". Persze nem lesz szükség hozzá bonyolult programnyelvek ismeretére, csupán a mellékelt szoftverre, ahol egyszerű utasítás sorokat pakolva egymás mögé meghatározható, hogy miként viselkedjen a készülék.

Ha összejön a pénz elsősorban nagyobb gyerekeknek szánják a terméket, oktatás céljára, de a felnőttek is jól elszórakozhatnak vele, és ugyanúgy mélyebben belemerülhetnek a digitális fényképezés elméletébe és gyakorlatába.

A kamera kit ára a támogatóknak 99 $ lesz, míg kereskedelmi forgalomban 130-at kérnek majd érte.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr7711771971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása