A fotó fényesebbik fele

A szelfibot kora lejárt...

2016/08/05. - írta: Budai Petur

(Mobil)

...inkább mobilos nyakörvvel csinálj hülyét magadból. edelkrone_povie.jpg

Sokak kedvelt célpontjai a szelfibotos mobil fotósok, de úgy érzem itt az újabb kiegészítő, ami az ilyesmire érzékenyek céltáblája lehet. Itt a POVIE, a mobilkamerás nyakörv!

Az Edelkrone cél fejlesztése egy egyszerű, nyakba akasztható műanyag "gyűrű" az elején egy 90 fokban lefelé fordítható mágneses felfogató résszel. Ehhez kapunk egy fém karikát is, amit a telefonunk hátuljára kell tapasztani, hogy biztosan odaragadjon a nyakláncra. Tudom, hogy maradi vagyok, de számomra inkább vicces, mint hasznos az okosmobil csokornyakkendő, úgyhogy beállnék én is a mosolygók közé. Ráadásul mindezt 45 euróért (közel 14 ezer forintért) vesztegetik...lehet, hogy inkább sírok.

Szó se róla, a POVIE-nak is megvannak a maga előnyei - akárcsak a szelfibotnak. Például valóban hasznos, hogy mindkét kezünket használhatjuk másra is videózás közben. Viszont ezt az általában gyengébb minőséget adó elülső (szelfi) kamerával tehetjük, hiszen a telefon a hátuljával tapad a nyakörvre és előre néz. Ráadásul arra a mágnesre és fémkarikára egy kicsit aktívabb, akciódúsabb videósnitt alatt nem fogadnék nagyobb összeggel. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr218948366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása