A fotó fényesebbik fele

Olvasólámpával kombinált fotóállvány

2016/07/22. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

A Slik megtalálta az állvány végén a fényt.slik_lite_tripod.jpg

A japán Slik brand egy új állványsorozattal jelentkezett, melynek neve Lite. Ez alapján azt is hihetnénk, hogy egy különösen könnyű szériáról van szó, de sokkal inkább arról kapta nevét, hogy mind az öt háromlábú fotóállvány középoszlopának végén egy kis LED lámpát találunk. A kis lámpa persze nem feltétlenül arra szolgál, hogy alatta olvassuk ki a Háború és békét, inkább félhomályban és sötétben látjuk majd hasznát, ha a felszerelésünk után kutatunk, vagy össze kell szerelni pár fotós cuccot.

A széria másik nagy újdonsága az RFM (Rapid Flip Mechanism), mely egy új lábszorító és kioldó mechanizmus. A gyártó szerint egyszerűbbé és gyorsabbá teszi az állvány használatát.

A Lite állványok mindegyikéhez gömbfej jár, többségük négy szekciós, kivéve az egyik legnagyobbat, ami 5 lábrészt kapott. 40-től 70 colos méretig vásárolhatjuk meg őket alumínium és karbonszálas kivitelben. A legolcsóbb 100, a legdrágább 330 dollárba kerül.slik_lite_family.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr248906980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása