A fotó fényesebbik fele

GoPro stabilizátor Legóból

2016/07/13. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Nem csak dizájn tárgy. Valóban használható.lego_stabilizer.jpg

Megszoktuk, hogy Legóból komoly dolgok nem készülhetnek, de a Product Tank Youtube csatorna új kísérlete alaposan rácáfol erre a tévhitre. A csatorna mögött álló dizájner különféle mindennapos használati tárgyakat tervez át célszerűbbre, vagy csak szebbre. Ezúttal az ismert játék elemeiből készített GoPro stabilizátort, ami meglepően hatásosan működik és bárki számára viszonylag egyszerűen elkészíthető - feltéve, hogy megvannak a szükséges elemek.

A tervező egy viszonylag hosszú videóban részletesen el is magyarázza, hogyan legózzuk össze a saját akciókamera stabilizátorunkat.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr678885794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wrstjnethn 2016.07.14. 14:12:20

"Megszoktuk, hogy Legóból komoly dolgok nem készülhetnek, ..."

MI VAN???

elemes 2016.07.14. 17:04:39

@wrstjnethn:

talán azért, mert legóból úgy 99.999%-ban a gyerekek raknak össze a szobában azt, ami a gyereki fantáziájuk számára tökélétes játékszer. 0.001% az AFOL társaság, azokról vannak jutub videók.
süti beállítások módosítása