A fotó fényesebbik fele

Dupla kamerát álmodnak a Samsung S8-ba

2016/06/20. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

És mellé jó nagy felbontású, energiazabáló kijelzőt.
samsung_galaxy_s8_concept.jpg

A Galaxy S7 széria még nincs túl rég a piacon, de az már a múlt. Természetes, hogy a pletykagyár már a jövőről álmodik, ami szinte biztos, hogy Galaxy S8 néven kerül majd a boltokba. Kérdés, hogy milyen szolgáltatásokkal? Nos, mostanában egyre többet rebesgetik, hogy dupla kamera kerül majd a mobilba, ami nem is lenne olyan meglepő, hiszen egyre több csúcskészülékben találunk ilyet, sőt a következő iPhone generáció (vagy az utánuk jövők) egyes tagjainál is rebesgetnek ilyesmit. 

A másik nagy előrelépés a kijelző lehet, amiből 4K felbontásút (3840 x 2160) vizionálnak az S8-ba, bár ez jelentős fogyasztás többletet is jelentene. A pletykahenger nem fékezett le a kijelzőnél, hisz a processzor is fontos. Ebből a még be sem jelentett Snapdragon 830 szerepel az álmokban, akár 6-8 GB RAM-mal.

Aztán valaki nehogy úgy ébredjen, hogy bilibe lóg a keze!

(fotó: steeldrake.com)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr298826098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása