A fotó fényesebbik fele

Úton van az új 85mm-es Sigma

2016/05/26. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Megújul az nagy fényerejű portré optika.

sigma_85mm_f14_ex_hsm.jpgA Sigma nemrég kivonta a forgalomból meglévő 85mm F1,4 EX DG HSM optikáit (fenti képen), ami arra utal, hogy jön az utód. Ezt az infót a photorumors.com is megerősítette. Állítólag már kint van tesztelőknél az új változat, melyet az elkövetkezendő hónapokban bejelenthetnek.

A legfrissebb verzió a gyártó 'Art' szériájában jön ki, ami ugye a csúcskategóriát jelenti a Sigmánál. Egészen biztos, hogy elődeihez hasonlóan fullframe és APS szenzoros DSLR gépeken is használható lesz, illetve az ultrahangos (HSM) fókuszmeghajtást sem fogják kihagyni. Az előd ára idehaza olyan 280-300 ezer forint körül mozog, úgyhogy azt is biztosra vehetjük, hogy ez sem lesz olcsóbb. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr908747954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása