A fotó fényesebbik fele

Elérhető áron jön a Xiaomi drónja

2016/05/26. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Első körben 4K változatban érkezik a Xiaomi beugrója a drónpiacra.

xiaomi_mi_drone.jpg

A Xiaomi bejelentette az egy ideje már pletykált első drónját, mely mi más néven is kerülhetne piacra, mint Xiaomi Mi Drone.

A repülő eszköz első változata 4K felbontású videokamerával lesz felszerelve, mely 30 fps sebességgel rögzítene videót, illetve RAW képformátumot is tud. Hatótávolsága kb. 2 km, és ilyen távolságból még 720p élőképet is tud közvetíteni a kamera képét visszaadó mobilunkra. AMi Drone olyan extrákat is tud, mint az automatikus landolás, és visszatérés, a meghatározott útvonal szerinti repülés, vagy körözés. Akkumulátora 27 perc használatot tesz lehetővé egy töltéssel.

A drón erőssége az ára lehet, ami a 4K változatban 3000 jüan (~128 ezer Ft) környékén lesz, de szó van egy FullHD (60fps) verzióról is, mely 2500-ért (~107 ezer Ft) kerülne forgalomba. A Xiaomi jelenleg közösségi adakozásból próbálja összekalapozni rá a gyártás induló költségeit.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr388748558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2016.05.28. 09:30:15

Az ár az sajnos magában nem erősség.
süti beállítások módosítása