A fotó fényesebbik fele

4K-t várjunk a Canon EOS 5D Mark IV-től?

2016/05/23. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Na, de milyen sebességűt?

canon_eos_5d.jpg

Egyre több a pletyka az EOS 5D Mark III utódjáról. A gépet állítólag már több tesztelő megkapta, és augusztus végére érkezik a bejelentés is.

A canonrumors.com most azon spekulál, hogy milyen sebességű videofelvételt kap majd az új gép. A4K felbontás szinte tutinak látszik - ezt a pletykaoldal informátorai is megerősítették - sőt az is lehet, hogy ezt 60 fps képfrissítéssel tudja majd a gép, mivel több forrás szerint CFast 2.0 memória támogatás lesz a gépben, ami elég a 4K/60fps-hez.

A másik "megerősített" infójuk a FullHD/120 fps-es mozgókép, ami szintén egy komoly előrelépés lenne az elődhöz képest, igaz a korábbi modell 2012 végén lett bejelentve, tehát már elég éltesnek számít. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr118740252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása