A fotó fényesebbik fele

Valaki már látta a Sony A9-et

2016/05/13. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Nagyon erősen pletykaszagú a sztori, de lehet, hogy igaz.

sony_camera.jpg

Egy szemfüles Sony A7r II tulaj osztotta meg new yorki élményét a világgal, miszerint épp a manhattani Battery parkban sétált, amikor kiszúrt egy övéhez hasonló, de jelzés nélküli gépet egy fotós kezében. Odasomfordálva néhány kérdést is feltett a kissé kelletlenül válaszolgató fényképésznek. A gép valóban egy tesztelt, megjelenés előtti darab volt, mégpedig a pletykált Sony A9, ami a cég csúcskészülékének ígérkezik.

A kíváncsi barátunk szerint valamivel nagyobb és még szögletesebb lesz az A7 szériánál. Hát lehet annál szögletesebbet gyártani? A tesztmodellen dupla kártyafoglalat és joystick volt, mely az AF pontok váltására szolgált. Hátul a felbontás kijelzésnél az "Extra Fine 72M" felirat díszelgett. Ezek szerint 72 megapixeles lesz az A9? A tesztelő elmondása alapján valamikor nyár végén jelenthetik be a gépet, és ősz elején kerülhet a boltokba.

Itt a mese vége...fuss el véle!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr888713354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása