A fotó fényesebbik fele

Meg sem jelent Fujifilmet árultak

2016/05/02. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

A még be sem jelentett Fujifilm X-T2 tűnt fel egy webes aukción.

fujifilm_x-t2_leak.jpg

Nehéz eldönteni, hogy átverés, vagy valóban a Fujifilm X-T2 előzetes (lopott?) példánya jelent meg a minap az E-bayen. Annyi biztos, hogy a közzétett képen valósnak látszanak és néhány ponton eltérnek az elődtől, tehát nem biztos, hogy csak a név elírásáról van szó. Az aukciós oldalon megjelent képeken például az új modellen a mechanikus távkioldók fogadására szolgáló menet látható az expo gombon, 1/8000-ig kalibrálták a záridő tárcsát és egy fokozattal tovább (ISO12800-ig) tekerhető az érzékenység tárcsája is. Ezen felül az expo korrekciós tárcsa is tartalmaz újdonságot, egy 'C' betűt, mely talán az egyedileg (Custom) beállítható kompenzációs tartományt jelenti.

A gépet 1999 fontért (~800 ezer Ft) árulták doboz és használati nélkül. Az eladó szerint tökéletesen működő előzetes mintapéldány, bár ezeken nem sűrűn szokták eladni, főleg a gép hivatalos bejelentése előtt. Lehetséges azonban, hogy egyszerű átverésről van szó - bár akkor jó a körítés - hiszen fizetni csak banki átutalással lehet, Paypalon nem.

Mindenesetre aki már rohanna is beszerezni a különlegességet, inkább hűtse le magát, mert a hirdetést időközben eltávolították a website-ról.

fujifilm_x-t2_leak2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr948679190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása