A fotó fényesebbik fele

Trónkövetelő a RAW konverterek között

2016/04/27. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Az ON1 szoftvere lesz, amely megtöri a Lightroom uralmát?

on1_photo_raw_converter.jpg

A képfeldolgozó szoftverekben egyáltalán nem kispályás ON1 egy új RAW konverteren dolgozik, melyet idén őszre ígér, de fontosabb képességeit már megszellőztette. A hír már csak azért is érdekes, mert az utóbbi időben nem sok ilyen szoftver jött ki, és ezen a piacon az Adobe Photoshop Lightroom egyeduralma jelenleg megingathatatlan. 

Az ON1 Photo RAW nevű szoftver viszont nem kevesebbet ígér, mint villámgyors szerkesztést akár 40-50 megapixeles nyers képek esetén is, illetve nem lesz szükség a különféle képszerkesztők közti "átjárásra", a szoftver munkafelületén minden fontos szerkesztési lépés elérhető lesz, roncsolásmentes (non-destructive) munkafolyamattal. A szoftver elveti a képkatalógusok importálgatását is, állítólag bármennyi képet gyorsan szerkeszthetünk benne. Ehhez támogatja majd a legismertebb képformátumokat és több mint 800 fényképezőgép modell RAW fájljait lesz képes beolvasni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr338667220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása