A fotó fényesebbik fele

A Huawei P9max sem marad ki a sorból

2016/04/15. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Ez is igazi féltégla lesz.

huawei_p8max.jpg

Nemrég jelentették be a Huawei P9 sorozatot, melyből a normál verzión kívül nagyobb képernyős Plus és szerényebb képességű Lite verzió is lesz. Nem maradhat ki azonban a 'max' változat sem, hiszen a tavalyi P8 széria is kapott ilyen phablet rokont (P8max, a fenti képen), sőt valaki már ki is szúrta az adatait a GFXbench tesztoldalon, úgyhogy nem ússzuk meg.

Elődjéhez hasonlóan ez is hatalmas kijelzőt kap 6,9"-os képátlóval és FullHD felbontással. HiSilicon Kirin 950 csipkészlet, nyolcmagos, 2,2 GHz-es CPU, Mali-T880 GPU, 3 GB RAM, és 32 GB-os belső memória jellemzik még a készüléket. A hátsó kamera 15 megapixeles lesz, egy kicsit jobb felbontású a tavalyinál, felszerelve arcfelismeréssel, autofókusszal és vakuval. Mozgóképből FullHD-t vesz majd fel a "kicsike" 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr448629694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása