A fotó fényesebbik fele

Őszre itt a fullframe Canon MILC?

2016/04/13. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Teljesen új szenzort kaphat és a régi objektívekkel is kompatibilis lehet a csúcskompakt.

canon_eos_m10.jpg

A canonrumors.com épp azt latolgatja, hogy két Canon EOS M modell, vagyis cserélhető objektíves kompakt is megjelenhet még idén. Szeptemberben kezdődik a világ egyik legnagyobb fotós szakkiállítása a Photokina, így jó eséllyel akkorra várhatjuk a fontosabb újdonságokat. Erre az időpontra mindjárt két új gépet is jósolnak. Az egyik az EOS M3 utódja lehet, mely jobbára a nemrég bejelentett EOS 80D tükrös gép APS-C méretű, 24 megapixeles szenzorát kapná. Vagy annak továbbgondolt változatát.

A másik modell érdekesebb, hisze ezt fullframe szenzorosnak álmodják a pletykaoldal szerkesztői.Állítólag két forrásuk is megerősítette, hogy EF optikákhoz igazítják majd a gépek, tehát a hagyományos DSLR objektívek is használhatók lesznek rajta, bár ennek mikéntjéről még nem szól a híradás. A szenzor valószínűleg itt is 24 megapixeles lehet, amit még nem láttunk ilyen méretben a Canontól, szóval teljesen új fejlesztésnek ígérkezik.

Szó van még év végéig legalább 3-5 új EF-M optikáról is, az eddigi EOS M gépekhez, de részleteket ezeknél sem közöltek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr838602418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása