A fotó fényesebbik fele

Szexi lett a Fujifilm X-Pro2

2016/04/06. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Legújabb tesztje, és tesztelője szerint. Te is ezekre a vonalakra izgulsz?

fujifilm_x-pro2.jpg

A PetaPixel letesztelte a Fujifilm év elején bejelentett csúcs fényképezőgépét az X-Pro2-t. A cserélhető objektíves kompakt, jó pár évvel az első modell után érkezett és időjárásálló vázat, 24 megapixelre hizlalt felbontást, új élességállítást, képfeldolgozó és fénymérő rendszert, jobb keresőt és kijelzőt, és persze az elmaradhatatlan Wi-Fi-t hozta. Újdonságairól én is készítettem nemrég egy videót.

A most megjelent angol nyelvű teszt kiemelte, hogy egy jól sikerült gépről van szó. Tetszett nekik a gyorsasága, a dupla kártyafoglalat, a javított menü, a hibrid kereső, a jó képminőség és az expozíció korrekciós tárcsa. Ugyanakkor gáznak nevezték a Q és AF-L gombok cseréjét, szinte feleslegesnek az új joystick gombot, és ISO tárcsát, szóval jórészt a kezelésével voltak gondjaik. Mindenesetre a cikk megjegyzi, hogy a retro külsejű fényképezőgép "kib...ul szexi", szóval minden meg van bocsátva.

ITT olvashatod a tesztet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr28573576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása