A fotó fényesebbik fele

A DPReview kimászik a sötétből

2016/04/05. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Szinte ikonikus volt, hogy a tesztoldal születése óta fekete alapon fehér betűkkel tette próbára látószervünket. Most levehetjük végre a szemüveget.

dpreview_white.jpg

Sokak kedvenc digitális fotózással foglalkozó tesztoldala a DPReview végre megelégelte a több mint egy évtizede óta tartó árnyékban élést, és szemünk rongálását. Fekete hátteréről ezentúl fehérre is válthatunk, ami ugyan még csak béta-üzem, de már elég jól működik. Az oldal tetején kell a kis sárga kapcsolód átváltanunk, és lőn világosság. Érdekes, hogy a fehér hátterű próbaverzióban nagyobbak a betűk is. 

A magam részéről azt hiszem ezután olvasni is fogom a site-ot. Ebből például megtudtam, hogy a klasszikus fekete külső nem megy nyugdíjba, úgyhogy akinek az jobban tetszett, nosztalgiázhat dögivel.

Címkék: teszt web dpreview
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr68567998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása