A fotó fényesebbik fele

Nem roncsol a Google megújult képszerkesztője

2016/03/31. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Bármit visszavonhatunk a Google Photosban a fényképeink sérülése nélkül.

google_photos.jpg

A Google frissítette Google Fotók (Google Photos) nevű androidos képszerkesztőjét és katalógusát, melynek legfőbb újdonsága, hogy "non-destructive", vagyis roncsolásmentes szerkesztést tesz lehetővé.

A szoftverben kapun k néhány tucat effektust, ezeken kívül pedig a világosság, telítettség, és kontraszt állítható, valamint vignettálás vihető a képre. A fénykép vágható és elforgatható is, majd eredeti példányban menthetjük. A szoftver lényege, hogy bármikor behívva a módosított képet, az összes beállítás átszerkeszthető vagy egyenként törölhető anélkül, hogy a kép sérülne. Például egy kisebbre vágott fénykép esetén, ha meggondoltuk magunkat utólag visszaállíthatjuk az eredeti állapotot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr128548698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása