A fotó fényesebbik fele

Április 6. a kínai mobilgyártók napja lesz

2016/03/24. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Két okostelefont is bejelentenek ezen a napon.

meizu_m3_note.jpg

Igen, az egyik a fentiekből talán már nyilvánvaló Huawei P9 lesz, de erre a napra várja a tech-világ a tavalyi Meizu m2 Note utódját is, mely m3 Note néven léphet a nagyközönség elé. A Huawei mobiljáról már volt szó, úgyhogy most ragadjunk le a Meizu m3 Note-nál.

Az eddig ismert (pletykált) tulajdonságai:

  • Cortex-A53 nyocmagos, 2,0 GHz CPU
  • Mali-T860MP2 GPU
  • MediaTek Helio P10
  • 2 GB RAM
  • 5,5"-os FullHD kijelző
  • 3200 mAh akkumulátor

A kamerájáról még nem szólnak a pletykák, de az elődben egy 13 megapixeles volt hátul, 5 megapixeles elöl. Mivel egy olcsóbb telefonról van szó, nem biztos, hogy sokkal többet, vagy bármiben is többet kapunk ezen a téren.

Nemrég kiszivárogtatták a Meizu 2016-os telefon roadmapjét, ami talán igaz, talán nem, de mindenesetre érdekes, ha kínai karakterek közül nekiállunk kihámozni a lényeget. Ez alapján a fenti készülék lenne a második legolcsóbb a sorban. 800-1000 jüanos ára, egy az egyben átszámítva kb. 35-43 ezer forintos árat jelentene. A tavalyi modell hazai (kártyafüggetlen) bruttó ára kb. 60-65 ezer forinttól indul mostanában.

meizu_2016_roadmap.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr238522288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása