A fotó fényesebbik fele

Három hét múlva jön a HTC csúcsmobil

2016/03/23. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Vagy HTC 10 néven...vagy nem.

htc_10_teaser.jpg

Annyi már biztos, hogy április 12-én egy új telefont jelent be a cég - mégpedig a tavalyi One A9-hez hasonlóan kizárólag online - a neve és technikai adatai azonban még csak pletykaszinten forognak blogszájon. A legtöbb találgatás szerint egyszerűen csak HTC 10 lesz a neve, de nem kizárt a One M10 elnevezés sem. A HTC a #powerof10 hashtaggel nyomul a Twitteren, úgyhogy csak a 10-es szám látszik biztosnak.

Képlékenyek még a technikai adatokról szóló hírek is, de az alábbiak a legvalószínűbbek:

  • Qualcomm Snapdragon 820 processzor
  • Adreno 530 GPU
  • 5,15"-os kijelző QHD (2560×1440 pixel) felbontással
  • 4 GB RAM
  • USB (Type-C) aljzat 

A kamera kapcsán is sok a kérdőjel. A cég nemrég kiadott képén a "Cameras10" felirat szerepel és két objektív, így lehet alapja annak a találgatásnak is, hogy esetleg dupla kamerás mobilt kapunk, az eddig kiszivárgott kémfotók alapján azonban nem tűnik valószínűnek. A kameráról csak annyi hírlik, hogy talán 12 megapixeles lesz és a gyártó valami "világújdonságot" lebegtet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr538520278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása