A fotó fényesebbik fele

Kiszúrták az új Huaweit

2016/03/21. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

A cégvezér kezében már a legújabb, dupla kamerás P9 figyel?

huawei_p9_teaser.jpg

Az alábbi képen állítólag a Huawei nagyfőnök látható, kezében a bejelentés előtti P9 újdonsággal, amiről ugyebár mindenki tudja, hogy dupla kamerás lesz. Ezt a cég sem titkolta, sőt közzé is tették egy sokat sejtető képen, melyről az is kiderül, hogy április elején lesz a hivatalos bejelentés.

Az új Huawei P9 az előzetes hírek szerint 6,4 mm-es lesz. Belül egy Kirin 950 proci és 3GB RAM dolgozik majd, amihez egy 5,2"-os FullHD kijelző és 32GB belső memória társul. A dupla optikás kamera két 12 megapixeles modullal működik, míg előre egy 5 megapixeles kerülhet. Mindezt Android 6.0-val, 3000 mAh-ás akkuval, szerezhetjük be olyan 500 dollár körüli áron. 

A képen lévő telefon amúgy kísértetiesen hasonlít a korábban kiszivárgott kémfotókra (a következő kép lentebb), szóval vagy igaz, vagy egy jól összehangolt pletyka-hack.

huawei_p9_rumor.jpg

huawei_p9_3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr908508676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása