A fotó fényesebbik fele

Ilyen gyors a Canon EOS 80D élességállítása

2016/03/17. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

A Bokeh blog nyomogatta egy kicsit az új Canon középkategóriás DSLR-t, és nem titkolta el véleményét.

canon_eos_80d_4.jpg

Többek között a Dual Pixel AF rendszert is próbálgatták, mely videózás közben mutatja meg legnagyobb erényét, a gyorsaságot. Persze az érintőképernyő is sokat segít, hogy kényelmesebben használható legyen.

Egy rövid cikk is született az előzetes tapasztalatokról.Az AF rendszert meglehetősen gyorsnak találták, de megjegyezték, hogy a fókuszpontok lefedettsége elmarad a mai MILC gépekétől.

A fényképezőgépet azoknak ajánlják, akik sokat videóznak, és nem bánják, hogy kimaradt belőle a 4K felbontás. A cikk ideális másodgépként jellemzi egy profi váz mellé, vagy jó továbblépésnek a 700D után, viszont az új 7D mellett nem rúg labdába.

Én itt hasonlítottam össze elődjével (a 70D-vel), kizárólag az adatlap alapján. 

A Canon EOS 80D elvileg e hónapban kerül forgalomba. A hazai boltokban egy 18-55mm-es IS STM optikával együtt 450 ezer forint körül előrendelhető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr198489516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása