A fotó fényesebbik fele

Ők a fotózás celebjei

2016/03/11. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Az XXLPIX ismét összeállította a web jelenleg legnépszerűbb fotósainak 100-as listáját.

xxlpix_web-popularity-index.jpg

A site kiszámolta a jelöltek WPI (web népszerűségi index) értékét, melyet csak ők tudják milyen algoritmussal, az illető közösségi oldalakon való megjelenése, elérése, követői, feliratkozóival való kapcsolattartása és külső referenciái alapján kalkuláltak ki. Így kapták meg az alábbi 100-as listát a web 2016 elején legnépszerűbb 100 fotósát.

Elég érdekes, hogy a lista első helyezettje, Brandon Stanton közel háromszor akkora WPI pontszámmal vezet a második helyezett előtt, tehát nehéz lesz őt megelőzni. A legnépszerűbb női fotós a 21. helyen indít, de a lista 80%-át amúgy is férfiak alkotják. A legtöbben (42-en) amerikaiak, őket követik a németek (12) és a britek (11).Szpoilerként annyit elárulok, hogy magyar nincs köztük - és nyilván valamilyen adminisztrációs hiba okán engem is kihagytak - úgyhogy a gatyákat lehet felkötni!

A lista innen tölthető. Itt pedig a cikk olvasható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr348465228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása