A fotó fényesebbik fele

Van még olyan, hogy digitális képkeret?

2016/03/07. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Azt hittem ez a dolog pár éve már kihalt az elektronikai eszközök táborából. Pedig van még mutatóba, sőt okos és UHD-s is!

memento_smartframe.jpg

A Memento nevű cég nemrég a Kickstarteren kalapozott össze egy kisebb vagyont készülő Ultra HD felbontású, okos-képkeretéhez. A gyűjtés sikerrel járt, - közel 24,5 millió forintnyi dollár jött össze- és a termék most piacra is került. Azaz termékek, hiszen kétféle méretben kapható majd, 25 és 35"-os átlóval. Mindkettő elég nagy ahhoz (63,5 és 89 cm), hogy a falon is jól mutasson, és a 3240 x 2160 képpontos felbontásnak köszönhetően a képek is jó részletességűek lehetnek, melyekből kb. 3000 fér el a belső memóriában.

Ráadásul ez még nem minden. A képkeretek Wi-Fi vevővel is ellátottak, és akár iOS vagy Android mobil eszközről is áttölthetjük rájuk a fotóinkat. A smart funkció pedig annyit tesz, hogy folyamatosan figyelik a környezet, vagyis a szoba világosságát és ehhez igazítják képét, továbbá a fotó világossági jellemzői alapján is korrigálnak rajta. Ha a szoba sötétbe borul a keret automatikusan kikapcsol.

A Memento Smartframe keretek nem lesznek valami olcsók. A kisebb 600, a nagyobb 750 dollárba kerül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr918451620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása