A fotó fényesebbik fele

Kiszivárgott a Samsung Galaxy S7 reklámja

2016/02/16. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Véletlenül vagy készakarva nyilvánoság elé került a jövő hétre várt Galaxy S7 indonéz reklámja, és innen már nincs visszaút.

samsung_galaxy_s7.jpg

A Samsung új csúcstelefonja minden bizonnyal vízálló lesz, ahogy ez a reklámból is kitűnik. Meg nem erősített infók alapján egy Snapdragon 820 vagy egy Exynos 8 proci dolgozik majd a mobilban, attól függően, hogy melyik régióban vásároltuk. Kijelzője 2560 x 1440 felbontású lesz- naná, hogy AMOLED. A készülékbe egy erősebb, 3600 mAh-ás akku és 32 vagy 64 GB tárhely kerülhet.

Teljesítményben igen erősnek ígérkezik, hiszen egy francia website 134 000 pontot mért vele az AnTuTu benchmark tesztjében. Persze minket elsősorban a kamerája érdekel, amiről egyelőre csak annyi hírlik, hogy nagyon jó fényerejű (talán 1:1,7-es) optikát kap. Az elődben egy 16 megapixeles kamera volt, 1:1,9 fényerejű objektívvel. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr178395770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása