A fotó fényesebbik fele

Milyen fényképezőgépet vennék? (~60 000 Ft-ért)

2016/02/11. - írta: Budai Petur

(Videóm)

60 ezerre emelkedett a keret, ami szerintem jelenleg az az összeghatár, amiért már igényeink lehetnek. Valahol errefelé kezdődnek a komolyabb kézi beállításokat és jobb képminőséget adó fényképezőgépek. Persze attól, hogy 60 ezerért vettél gépet, ez még nem lesz feltétlenül igaz. Ennyiért már választhatsz nagyobb képérzékelős készüléket is - mint az olcsóbb kategóriákra jellemző 1/2,3"-os méret - ami nagyon fontos lesz a képminőség szempontjából. Egyszóval megteheted, hogy nagyobb szenzoros gépet vegyél, úgyhogy tedd is meg!

 

 

Az általam ajánlott modell is túllép az átlagkompaktok szenzorméretén, bár a nyitóára is a 60-ezres limitünkön. Jelenleg kb. 65 ezer forinttól szerezhető be...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr298381880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása