A fotó fényesebbik fele

Fantom fotós járja a lagzikat!

2016/02/05. - írta: Budai Petur

(Ezt figyeld!)

Lefényképez, aztán néhány óra múlva nyomtalanul eltűnik.

fantom_fotos.jpg

Na jó, kicsit elvetettem a sulykot a címben. Nyugodjatok meg! Az eset egyedi, bár veled is megtörténhet, hisz ami egyszer megesett, megeshet újra.

Történt ugyanis, hogy Colemanék most a hétvégén házasodtak Melbourne-ben. A lagzi flottul le is ment, a fotósok rengeteg képet készítettek. Igen "fotósok", hisz többen voltak. Sőt, az a helyzet, hogy eggyel többen a kelleténél.

Utólag derült ki, hogy a képen látható szőke, fényképezőgépes hölgy eltéveszthette a házszámot és órákig rossz bulit fotózott. Állítólag egy vendég hallotta egy elcsípett telefonbeszélgetését, ahol ezt ecseteli valakinek. Percekkel ezután angolosan (vagy ausztrálosan?) távozott anélkül, hogy bárkinek szólt volna, vagy készült képeit átadta volna. A pár most futhat egy csomó megismételhetetlen fénykép után. 

A megbízott fényképészek állítólag azt hitték, hogy ő egy extra bérelt fotós, aki jobbára a vendégeket örökíti meg, sőt a tortavágásnál a háttérbe is húzódtak, jobbára csak a hölgy készített képeket, így erről az eseményről nem sok képi emlék maradt.Rengeteg képet készített a vendégekkel is, melyek sorsa szintén reménytelen.

Kicsit érthetetlen számomra, hogy ha már a lagzi előtt nem találkozik a pár és a fotós, legalább az események előtt nem mutatkoznak be egymásnak? Óráknak kell eltelnie, hogy kiderüljön a fotós számára, hogy nem is a megbízóit fotózza? De ha rossz lagzit fotózott órákig, akkor máshonnan hiányzott, nem? Az igazi megbízói nem hívták fel előbb, hogy hol kódorog?

Csupa kínzó kérdés. Talán nem is alszom ma.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr668362642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása