A fotó fényesebbik fele

Mégis feladja a Samsung?

2016/01/28. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Nemrég arról írtam, hogy a Samsung szép lassan feladja a digitális fényképezőgép üzletágát, aztán meg kiderült, hogy ők az elsők, akik regisztráltak az idei Photokina kiállításra. Lehet, hogy mégsem lesznek ott.

samsung_nx_mini.jpg

A PhotoRumors.com forrásai szerint a taiwani cég törölte a 2016-os Photokina regisztrációját. Kicsit olyan ez a ping-pong, mint a celebhírek. Bedobnak egy témát, hogy aztán cáfolhassák, aztán csavarnak rajta egyet, hogy megint tiltakozhassanak ellene.

A hírt persze hivatalosan nem erősítették meg, de igencsak szomorú lenne, mivel a gyártó a nemrég véget ért CES-en sem volt hajlandó egyetlen gépet sem közszemlére tenni. Pedig van neki pár igen jól sikerült.

Most ezután mit gondoljon a magamfajta halandó? Tényleg igazak azok a pletykák, hogy a nagy reményekkel robogó Samsung lassan kivonul a digitális fényképezőgép bizniszből? Vagy csak egy újabb gumicsont?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr238326730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása