A fotó fényesebbik fele

Hibás a meg sem jelent fullframe Sony kompakt

2016/01/21. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Mi van itt, kéremszépen? A minap pont arról volt szó, hogy a Sony február 19-re halasztotta az új RX1R II megjelenését. Most meg kiderült, hogy bizonyos darabjai hibásak lehetnek, úgyhogy vigyázzunk...ööö, a meg sem vásárolható géppel.

sony_rx1rii-issue.jpg

Szóval a Sony most arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy a 6310198 és 6311127 közötti gyári számú készülékeknél ritka esetben, erős megvilágításnál oda nem illő fénybeszűrődés jelenhet meg a képen.

Ha valaki ilyet tapasztal 2018 (!) március végéig ingyen bevizsgáltathatja a gépét szakszervizben, és ha jogos a panasz, akkor orvosolják.Valószínűleg már kiküldhették a forgalmazóknak a gépek első szériáit, és ezek között lehetnek hibás darabok is.

Izgi, hogy ~1 millió forintért zsákbamacskát is kínálnak, bár itt a húzott szelvények (gépek) többsége nyer. Szuper árukapcsolás!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr258298886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása