A fotó fényesebbik fele

Szellőztet a Panasonic

2017/05/17. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

Hamarosan fellebbentik a fátylat az új kompakt mozi kamerájukról.panasonic_cinema_kamera.jpg

Már a pár héttel ezelőtti NAB kiállításon is megszellőztette a Panasonic, hogy nemsokára egy új cinema kamera bejelentésére készül, sőt egy vitrinben, alig áttetsző fátyol alatt a készülék körvonalait is meg lehetett csodálni.

Most újabb infót közöltek a Facebookon, miszerint június 2-án a Cine Gear Expón kapunk tőlük egy előzetest a jövevényről.

A kamera valószínűleg az AG-AF100 utódja lesz és nem 4/3-os, hanem Super35-ös formátumot kap. Legalábbis az előzetes pletykák szerint. Többen azt is kiszúrták, hogy egy Canon EF bajonettes Sigma 24-35mm F2 ART objektív volt a gépen, ami elég meglepő lépés lenne a cégtől, hiszen eddig mindig erőltette a házi szabványanak számító micro4/3-ot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr4912510667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása