A fotó fényesebbik fele

Az 5D Mk IV-re is van már sufni-firmware

2016/11/08. - írta: Budai Petur

(Újdonság)

A népszerű Magic Lantern friss verziója a Canon új csúcsgépét is támogatja.

5d_markiii_magic_lantern.jpg

Azt még nem tudni - legalábbis én nem találtam róla infót - hogy pontosan milyen újdonságokat aktivál a Canon  EOS 5D Mark IV-re telepíthető Magic Lantern, de az biztos, hogy elkkészültek az új gépre írt változattal. Aki szeretné új szolgáltatásokkal "felhekkelni" a fényképezőgépét, és elég bátor, hogy ezt egy több mint 1 millás géppel tegye, annak hajrá!

Egyébként saját tapasztalatom alapján nem kell tőle megijedni. A Mark III-mal szépen elketyegett.

A Magic Lantern egy felhasználói (vagy ha úgy tetszik "kalóz") firmware, mely a jobb Canon fényképezőgépek képességeit újakkal egészíti ki. A DSLR-eknél például sokkal több beállítást kapunk, de akár nagy dinamikatartományú képkészítés, vagy HDR videó is elérhető. Persze a szoftver nem támogatott a gyártó által, úgyhogy csak saját felelősségre használható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr2811943219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása