A fotó fényesebbik fele

Erősebb vakut kaphat az iPhone 7

2016/09/05. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

És egy környezeti fényt figyelő érzékelőt is.iphone7_leak.jpg

Szerdán talán hivatalosan is bejelentik az új iPhone 7 termékcsaládot, addig viszont be kell érnünk a róluk szóló utolsó pletykákkal. Ezek szerint 4 LED kerül majd azt eddigi kettő helyére mind a normál mind a dupla hátsó kamerás Plus változatban. Az új fényforrás ké melegebb és két hidegebb fényű LED-et tartalmaz, így még erősebb megvilágításra nyílik módunk.

A dupla kamerás kivitel csak a nagyobb iPhone 7 Plusban lesz elérhető. Két 12 megapixeles kamerát rebesgetnek, egy nagylátószögűt és egy tele objektívvel szereltet.

Emellett egy extra, környezeti fényt érzékelő szenzort is kaphat az új modell, mely az Apple Insider szerint főleg a gyengébb fényben készült fotók minőségét javítja.

A hírek szerint a telefon megkapja az IPX7 szintű vízállóságot, vagyis 1 méteres mélységig legfeljebb fél órára meríthetjük víz alá bármiféle extra tok nélkül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr5711677557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása