A fotó fényesebbik fele

Őszre várják a GoPro Hero 5-öt

2016/07/19. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Már a 8K felbontás is felmerült.gopro_hero4_black_ed.jpg

A GoPro vezér, Nicholas Woodman egy korábbi interjúban elárulta, hogy 2016-ra három új készülék bejelentését tervezi a cég. Ez épp elég volt, hogy ismét fellángoljanak a pletykák a Hero 5 körül, különösen, hogy a Hero 4 sorozat lassan már két éves.

A China Topix szerint az új verzió idén októberre várható és akár 8K felbontást is tudhat 60 fps frissítés mellett. Ez elég nagy előrelépés lenne, de a visszafogottabb jóslatok szerint is biztos a 4K és 60 fps bevezetése. Némelyek szerint dupla optikás lesz az új akciókamera, ami 3D videók felvételét teszi lehetővé. Ezen kívül gyorsabb Bluetooth kapcsolatot, 280 mAh-re növelt akksi kapacitást és 60 méterre növelt vízállóságot álmodnak az új modellnek. A kamerába a Qualcomm Snapdragon 800 és az A10 chipkészlet kerülhet. Mindez olyan 450-500 dolláros áron.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr338898258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása