A fotó fényesebbik fele

Profi objektívek várhatók a Sigmától

2017/02/15. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

A felső kategóriás ART széria nagylátószögű, tele és zoom DSLR optikákkal is bővülhet.

sigma.jpg

Három új Sigma ART sorozatú objektívről pletykál a web. Először is egy 24-70mm F2,8-as érkezhet a februári CP+ kiállítás apropóján, aminek amivel azért régóta "adós" a japán cég. A legkülönbözőbb zoomokat kiadták már e sorozat keretén belül, de pont az egyik leggyakrabban használtat nem. Várjuk!

Évek óta pletykálnak egy 135mm F1,8 portré objektívről is, ami körül most ismét felizzott a hírverés. Az elkövetkező hetekben talán ezt is bejelentik.

Egy érdekesség is szóbeszéd tárgya, mégpedig a 14mm F1,8 objektív, amit többen inkább APS-C szenzorhoz tervezettnek gondolnak. Nem is alaptalanul, hiszen ilyen fényerővel ilyen nagy látószög elég nehezen, vagy csak méregdrágán, nagy méretben megoldható lenne. Azért lehetnek még csodák. A Sigmától láttunk azért pár meghökkentő kiadást is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr2012263092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása