A fotó fényesebbik fele

Ez a Rolls Royce a drónok között

2016/10/28. - írta: Budai Petur

(Ezt figyeld!)

Arany dukkó teszi a luxus drónt.

dji_phantom4_gold_edition.jpg

Az valahol érthető és megbocsátható ha olyan személyes holmikból készül aranyozott változat, mint egy óra, vagy netán mobiltelefon. Na de egy drón? Pedig a brit DronesDirect egy ilyet árul, ráadásul ez egy sima DJI Phantom 4, ami semmilyen extrát nem kínál, sőt még a hozzá adott kiegészítők is megegyeznek a gyári változattal. Egyetlen különbség a 24 karátos arany bevonat, amitől a gyártó szerint ez a "drónvilág Rolls Royce-a". Még csak arról sincs szó, hogy ez valami nagyon limitált kiadás lenne, amiből csak 3 vásárolható meg.

Mindezt 20 ezer fontért (~6,9 millió Ft) árulja a cég, de a csórók egy éves részletfizetést is kérhetnek, havi 1667,67 fontos (574 ezer Ft) törlesztéssel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr1711845463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása