A fotó fényesebbik fele

Éjellátó kamera a Lumigon telefonjában

2016/06/08. - írta: Budai Petur

(Mobil)

Bármilyen fényviszonyok mellett készít képet a Lumigon T3.lumigon_t3_mobile.jpg

A dán Lumigon cég a napokban jelentette be androidos mobiltelefonját. a Lumigon T3-at, mellyel a felső kategóriát célozta meg. Mondjuk egy 645 eurós telefontól el is várható az igényesebb kialakítás. Az egyedi tervezésű váz időjárásálló, rozsdamentes acél külsővel. 4,8"-os HD Super AMOLED kijelzőjén Gorilla Glass borítás véd a karcoktól. Belsejében egy 2,2 GHz-es, nyolcmagos processzor dolgozik és 3 GB RAM. Ezen felül 128 GB belső tárhelyet kapunk.

Igazi különlegessége azonban mégsem ez a lista, hanem a kamerája, mely éjellátó funkcióval is felszerelt és a gyártó szerint akár teljes sötétben is képes 2K videókat vagy állóképeket készíteni. Normál módban 4K felvételekre is képes. A szelfikhez az előlapra szerelt vaku áll rendelkezésre.

További egyedi vonása a BackTouch technológia, vagyis a hátlapon is találunk érintőfelületet, mellyel több szolgáltatása vezérelhető.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr548789294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.06.09. 08:53:01

Az én telefonom is képes teljes sötétségben videókat készíteni, az már már kérdés, hogy mi látszik a felvételen :) Ez az éjjellátó kamera eléggé marketing bullshitnek tűnik, teljes sötétben semmi, de a világon semmi nem képes élvezhető felvételeket gyártani, teljes sötétben még a katonai éjjellátók sem működnek, úgyhogy itt max arról van szó, hogy nagyon gyenge fényviszonyok között is képes értékelhető felvételre, mondjuk megnéznék azért pár tesztvideót.
süti beállítások módosítása