A fotó fényesebbik fele

Nem az A7 a Sony csúcs sorozata?

2016/04/08. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Vagyis jelenleg az, de a jövőben egy fejlettebb képességű széria is jöhet.

sony_alpha_sensor.jpg

Megbízható forrásból majdnem teljesen biztosra veszi a sonyalpharumors.com, hogy hamarosan egy új Sony MILC (cserélhető objektíves "kompakt") fényképezőgép kerülhet piacra, mely az abszolút csúcsot jelenti majd a cég kínálatában. A gépet a fullframe A7 sorozat fölé pozicionálják és valószínűleg az A9 nevet kapja.Két fontos infót szivárogtattak ki róla: az egyik, hogy dupla XQD kártyafoglalatot kap (semmi CFast, CF vagy SD!), a másik pedig, hogy megállás nélkül képes lesz akár RAW-ban is fotózni, vagyis a teljes kártyát megtölthetjük RAW sorozattal. Ez komoly érv lehet a profi fotósok számára.

Ugyebár amíg DSLR-t is gyártottak a Sonynál 9-essel kezdődtek a csúcsmodell számozások. Ezt még amúgy a Konica Minoltától vették át, melynek fotós részlegét jó 10 éve vásárolták fel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr458578674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása