A fotó fényesebbik fele

Nem tetszik a népnek a megújult Instagram

2016/03/18. - írta: Budai Petur

(Érdekesség)

Nagy változást jelentettek be a nemrég. Sok felhasználó az aláírásával tiltakozik.

instagram_logo.jpg

Néhány napja az Instagram fejlesztői bejelentették, hogy a korábbi időrend szerinti csoportosítás helyett ezentúl egy egyedi algoritmus rendezi és tolja orrunk alá a posztokat, mely maga dönti el, hogy mi lehet érdekesebb számunkra. Ezzel egyébként a Twitter és a Facebook "népszerűségen alapuló" hírfolyamait próbálták lemásolni.

Néhány mérvadó website és blog már sokadszorra kezdte temetni a világ kedvenc képmegosztóját (főként, hogy az elmúlt időszakban elég gyászos növekedési mutatókat ért el), és annál többen kezdtek aláírásgyűjtésbe, követelve, hogy állítsák vissza a régi rendszert. 24 óra alatt több mint 70 ezer aláírás gyűlt össze azóta pedig már ennek dupláját is túllépte a Change.org-on indított petíció.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr218491986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása