A fotó fényesebbik fele

Kémfotók a leicásított Huawei P9-ről

2016/03/03. - írta: Budai Petur

(Pletyka)

Nemrég derült ki, hogy az ikonikus fényképezőgép gyártó Leica is beszáll a mobil bizniszbe a Huawei oldalán. Most a készülő telefonról is kiderül pár dolog.

huawei_p9_1.jpg

A Venturebeat.com tett közzé néhány kiszivárgott kémfotót és pár adatot a készülő Huawei P9-ről (kódnevén: Eva), melyben állítólag már a Leica optikái merednek majd a világra. Egyszerre kettő, ugyanis dupla kamera lesz a hátlapon. Úgy tűnik ez lesz az új mobil trend.

A telefonról egyelőre annyit szivárogtattak ki, hogy (talán) egy nyolcmagos HiSilicon Kirin 950 proci dolgozik majd benne 3GB RAM-mal, és egy Mali-T880 GPU-val. Alapból 32 GB-os változatban jön ki, de állítólag a 64 és 128 GB-os is megvásárolható majd. Az Android 6.0 oprendszer biztosnak látszik, és egy 3900 mAh-es akkumulátort jósolnak a telefonnak. A képeken az USB Type-C csatlakozó is látszik, amibe bármilyen irányból bedugható a kábel. A képernyő 5,2"-es lesz, Full HD felbontással.

A minket jobban érdeklő kameráról egyelőre annyi szivárgott ki, hogy 2 db 12 megapixeles modult kap, Leica objektívekkel, melynek köszönhetően jobb képminőség, utólagos fókusz beállítás, vagy például erősebb háttérelmosás szimuláció érhető el.

huawei_p9_2.jpg

huawei_p9_3.jpg

(forrás: venturebeat.com)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr158440900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása