A fotó fényesebbik fele

Kamufotót díjazott a Nikon

2016/01/29. - írta: Budai Petur

(Photoshop baki)

Csak a lényeget photoshopolták a fényképre.

nikon_prize.jpg

A Nikon Szingapúri kirendeltsége a Facebookon gratulált egy helyi fotósnak a nagyszerű perspektívával elkattintott képért, és még azt is hozzátették, hogy bizonyára nem igazán számított rá, hogy egy repülőgépet is elkap ebben a tökéletes keretben. Jutalma egy Nikon fotóstáska lett.

Nos, a fotós tényleg nem számított rá, de nem is kapott el semmilyen gépet (legfeljebb a fényképezőgépet, ha feldobta), ugyanis elég jól látszik, hogy a repülő egy béna kivágás az égen, sőt egy egyszerű clipartnak tűnik.

Az olvasók persze rögtön kiszúrták és azonnal mém lett a képből, úgyhogy a gratuláció alatt rendre sorakoznak a tökéletes pillanatban elkapott Darth Vaderek, Godzillák és egyéb jószágok.

nikon_darth.jpg

nikon_godzilla.jpg

nikon_plane.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://digiretus.blog.hu/api/trackback/id/tr778330784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nati Walter 2016.01.31. 19:49:57

Azt hiszem a helyi Nikon reklámokért felelös vezetöjének ideje utilaput kötni a talpára-

Budai Petur 2016.01.31. 20:11:31

Nem rossz reklám ez nekik.
Tudod, a negatív reklám is reklám.

Lehet, hogy prémiumot kap.
süti beállítások módosítása